Exkluzivní více chodové rybí menu pro 2 ve vyhlášené restauraci Maxim v centru Brna. Neodolatelný gurmánský zážitek s 45 % slevou!

-45%
Již nelze zakoupit
Původní cena
1.470 Kč
Po slevě
799 Kč
Prodáno
3x

Zkuste se podívat na podobné akce...

všechny slevy na slevajakbrno.cz >
Prvotřídní více chodové rybí menu pro 2 ve vyhlášené restauraci Maxim
Vaše nabídka na SlevaJakBrno
Neutrácejte zbytečně za reklamu
a vyzkoušejte nový způsob propagace.
  • Nezapomenutelné rybí menu pro DVA
  • 4 chodové menu včetně aperitivu, vína a výborné grilované zeleniny
  • Ochutnáte to nejlepší z dalekých moří a českých rybníků - pstruh, štika, okoun, candát, kapr, losos, tuňák, mečoun
  • Pokrmy jsou vždy připravovány z čerstvých surovin s obměnou dle sezóny
  • První restaurace nového typu gastronomie FRONT COOKING - příprava pokrmu před Vámi
  • Nekuřácké prostředí, perfektní servis, výborná hudba i skvělé nápoje
  • Nutná rezervace na tel. 530 508 422
  • Platnost voucheru je od zakoupení do 6.7.2013

Restaurace Maxim
Trnitá 3, Brno
v centru Trinity vedle Vaňkovky

Otevírací doba:
Po-So 11:00 - 23:00

Web: www.maximrestaurant.cz
Tel:
 530 508 422
E-mail: info@maximrestaurant.cz

Tentokrát čekat na zlatou rybku nemusíte abyste si dopřáli to nejlepší z dalekých moří a českých rybníků. Nebuďte skromní a oddejte se luxusním gurmánským zážitkům ve vyhlášené restauraci Maxim.

V Maximu si pro Vás přichystali neodolatelné více chodové rybí menu pro DVĚ osoby jen za 799 Kč! V menu se snoubí luxus s prvotřídní chutí čerstvých ryb a surovin za dohledu šéfkuchaře.

Více chodové menu pro 2 osoby obsahuje:

  • 2x předkrm - jarní salát s dresinkem "vinaigrette"
  • 2x aperitiv - brandy Brigadier V.S.O.P. (0,02l)
  • 2x polévka - rybí polévka halászlé
  • hl. chod - velký talíř s 4 steaky, každý z jiného druhu ryby dle denní nabídky (pstruh, štika, okoun, candát, kapr, losos, tuňák, mečoun) (4x 50g)
  • 2x příloha - domácí krokety + směs grilované zeleniny
  • 2x víno - sylvánské zelené, pozdní sběr z vinařství Valihrach - vinař roku 2009/2010 (0,1l)
  • 2x dezert - úžasný domácí sachr dort

 

 

Nechte se příjemně omámit kouzlem lahodných chutí. Rybí menu je připravované pouze z čerstvých surovin pod taktovkou šéfkuchaře Maximu!

Jako první se můžete těšit na lehký předkrm v podobě směsi listových salátu s francouzským dresinkem Vinaigrette pro zdraví a štíhlou linii. Po předkrmu následuje lehký aperitiv - kvalitní brandy Brigadier V.S.O.P.

Před hlavním chodem Vás čeká specialita maďarské kuchyně - polévka halászlé. Dále Vám bude naservírováný na velkém talíři velkolepý hlavní chod - 4 rybí steaky, (vždy dle aktuální nabídky) s výbornými domácími kroketami a čerstvou grilovanou zeleninkou.

K jídlu bude připraveno bílé vino sylvánské zelenépozdní sběr z nejlepšího vinařství Valihrach za rok 2009 a 2010.

A jak se říká: „vše pěkné jednou končí", tak to v Maximu neplatí. Protože gurmánský zážitek umocní ještě sladká tečka nakonec, kterou ocení nejeden milovník sladkého - domácí sachr dort.

 

 

Už jste někdy byli v Maximu? Pokud ne, tak neváhejte ani minutu a přijďte! Pokud jste však na takové degustaci byli, tak zajisté sami víte, jak skvělá tato nabídka je a věříme, že dorazíte co nejdříve!

Vezměte s sebou přítelkyni, přítele, kamarádku, kamaráda nebo prostě někoho z rodiny, aby si s Vámi užili velkolepéRestaurace se specializuje na FRONT COOKING, kdy pro Vás pokrm připraví před Vámi. Budete si užívat všemi smysly, můžete být přímo před kuchařem a sledovat průběh přípravy a dohotovení pokrmu na vlastní oči.

Dalším velkým pozitivem je, že podnik je zcela nekuřácký, takže si své menu můžete vychutnat naplno. O příjemné chvíle při Vašem hodování se postará velice přátelská obsluha, která se bude starat celou dobu o Vaši spokojenost.

 

 

Výpočet ceny

- předkrm 2x 60 Kč
- aperitiv 2x 55 Kč
- rybí polévka 2x90 Kč
- rybí variace (4 druhy) 500 Kč
- grilovaná zelenina 2x 100 Kč
- víno 2x 60 Kč
- příloha 2x 50 Kč
- dezert 2x 70 Kč

 

V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na e-mail info@maximrestaurant.cz nebo na tel. 530 508 422

Pro přispívání do diskuse musíte být přihlášeni. Přihlásit se můžete zde.