Prvotřídní SKOTSKÉ degustační menu pro DVĚ osoby v centru Brna jen za 699 Kč! Spousta nových chutí, zážitků a potěšení i pro ty nejnáročnější.

-41%
Již nelze zakoupit
Původní cena
1.200 Kč
Po slevě
699 Kč
Prodáno
16x

Zkuste se podívat na podobné akce...

všechny slevy na slevajakbrno.cz >
Prvotřídní skotské degustační menu pro DVA
Vaše nabídka na SlevaJakBrno
Neutrácejte zbytečně za reklamu
a vyzkoušejte nový způsob propagace.
  • 4 chodové skotské degustační menu pro DVĚ osoby
  • 2x Předkrm: Haggis, fazolky, klobásky, tousty
  • 2x Polévka: jehněčí vývar (alternativa: polévka Cullen Skink)
  • 2x Hlavní chod: jehněčí French Rack steak (200g) přelitý Teriaky omáčkou, pečený brambor s jogurtovým dresingem (alternativa: 300g lososový steak grilovaný s kůží, zakápnutý citrónem a olivovým olejem)
  • 2x Dezert: čokoládový muffin s horkými borůvkami a domácí šlehačkou
  • Jedinečná možnost ochutnat to nejlepší ze skotské kuchyně
  • Vhodné degustační menu pro oslavu významné události
  • Stylové prostředí skotského baru v centru Brna
  • Voucher lze rezervovat po 14:00 alespoň 24 hodin předem na tel. 774 836 462
  • Platnost voucheru je od 2.1.2013 do 2.3.2013

WHISKY BAR VALEVIL
Kopečná 14
Brno, 602 00

MAPA

Otevírací doba:
Po - Čt: 7:30-02:00
Pá: 7:30-04:00
So: 17:00 - 4:00
Ne: 17:00 - 24:00

Web: www.whiskybarvalevil.cz
Tel: 774 836 462
Email: whiskybar@valevil.cz

Nejenom degustaci, ale i plný požitek Vašich chuťových buněk přinese mimořádné 4 chodové menu pro DVĚ osoby ve skotském whisky-baru Valevil v centru Brna. Nechte se příjemně omámit kouzlem lahodných chutí!

Královská hostina začne vítaným předkrmem, který Vaše chuťové pohárky krásně navnadí na hlavní chod. Servírováno bude tradiční a zároveň národní skotské jídlo Haggis, jež jako součást slavnostního menu nesmí chybět. Spolu s haggis budou i fazolky, klobásky a tousty.

Po předkrmu následuje neméně báječný pravý jehněčí vývar. Pokud nejste zrovna milovníci jehněčí polévky, můžete vyzkoušet další skotskou variantu a to polévku Cullen Skink, hustou polévku z tresky, brambor a cibule.

Jako hlavní a nejpůsobivější chod bude podáván jehněčí French Rack steak přelitý Teriaky omáčkou (BIO chov Mistrovský Dvůr). Jako příloha pečený brambor s jogurtovým dresingem. I zde si pro Vás přichystali alternativu v podobě lososového steaku grilovaného s kůží, zakápnutý citrónem a olivovým olejem.

 

 

V tuto chvíli již budete náramně najezení a plní dojmů nad novými chutěmi. Váš velkolepý zážitek ještě doplníme sladkým pokušením nakonec. Čokoládové muffiny s horkými borůvkami a domácí šlehačkou bude jistě to pravé!

Po jedinečném kulinářském umění si dezert jistě vychutnáte naplno a budete mít spoustu času obdivovat příjemné a stylové provedení skotské restaurace. Odcházet budete plní dojmů nad novými báječnými chutěmi.

 

 

WHISKY BAR VALEVIL

Výjimečný interiér, jedinečný výběr whisky z celého světa, stylové pochutiny a atmosféra, která dokáže snoubit klidnou pohodu skotského baru s pravidelnými živými vystoupeními hudebních kapel. V neposlední řadě na Vás čeká příjemná obsluha a nevšední zážitky. Těšíme se na Vás ...

 

 

Peter Michalik 07.01.2013 16:32
Ja len taky maly dotaz odkedy je teryaki omacka typicka skotska surovina? :)
Pro přispívání do diskuse musíte být přihlášeni. Přihlásit se můžete zde.