Jen 199 Kč za 2-chodové menu pro DVA přímo v ruské restauraci Samovar! Pravý ruský Boršč a tradiční vepřový šašlik s rajčaty za polovic.

-50%
Již nelze zakoupit
Původní cena
400 Kč
Po slevě
199 Kč
Prodáno
57x

Zkuste se podívat na podobné akce...

všechny slevy na slevajakbrno.cz >
Jen 199 Kč za 2-chodové menu pro DVA přímo v ruské restauraci Samovar!
Vaše nabídka na SlevaJakBrno
Neutrácejte zbytečně za reklamu
a vyzkoušejte nový způsob propagace.
  • 2x pravý ruský boršč se smetanou (330g)
  • 2x grilovaný vepřový šašlik na rajčatech (200g)
  • Design tradiční ruské restaurace
  • Objednávky min. den předem kvůli naložení masa na tel. 731 103 292
  • Voucher lze uplatnit mimo polední menu tzn. po 15:00
  • Platnost voucheru je od 23.4.2013 do 22.6.2013

Ruská restaurace SAMOVAR
Koliště 5
Brno - Střed 

MAPA

Otevírací doba:
Po-So 10.00-22.00 

Web: www.samovar-brno.cz
Tel: 731 103 292

Vítejte ve světě ruských specialit! Jste pouze jeden krok od výborného 2 chodového menu pro 2 osoby podávaného přímo v ruské restauraci Samovar.

Dopřejte si pravý ruský boršč, poctivý a vydatný přesně podle tradiční receptury. Po vydatném boršči Vás čeká grilovaný vepřový šašlik s rajčaty. To vše jen za 199 Kč pro 2 osoby!

Šašlik je ruská specialita, která se připravuje z masíčka marinovaného přes noc. Maso se podává napíchané na jehlách a díky grilovaní spolu s kořením získá svou charakteristickou chuť.

 

 

Poznejte nové chutě a přijďte ochutnat ruskou kuchyni a její výborné speciality s 50% slevou!

 

Restaurace SAMOVAR

Design restaurace je ve staroruském stylu, najdete zde starodávné ruské umění, bar se slaměnou střechou a samozřejmě Samovar.

 

 

Jako přílohu k šašliku doporučujeme dokoupit opékané brambory. Z piv máte na výběr BERNARD 11° nebo BERNARD 12°. V jídelním lístku najdete další ruské speciality například – Soljanku, Pirozky, Pelmene atd.

V prostoru restaurace se nachází i obchod, kde najdete Ruské bonbony, perníky, pelmene, lihoviny a nealkoholické nápoje.

 

Přijďte ochutnat ruskou kuchyni a její výborné speciality
Pro přispívání do diskuse musíte být přihlášeni. Přihlásit se můžete zde.